Web Analytics

Bărbat prins în flagrant în timp ce transporta cocaină pentru a o distribui pe stradă

de | 13.10.2023 08:57 | Actualitate, Home

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce transporta cocaină pentru a o distribui pe stradă. Individul era ajutat și de alți prieteni. În total șase bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Procurorii au ridicat cantități impresionante de substanțe interzise din locuintele acestora.

Citește și: Un judecător CCR ar fi luat mai multe spăgi, printre care și una de un milion de euro


Poliţiştii și procurorii au efectuat nouă percheziţii. Cinci în judeţul Timiş, trei în judeţul Cluj şi una în Mehedinţi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de mare risc. Captura este una record.

Citește și: Rechizitoriu. Vlad Pascu conducea cu 102 km/h când a produs accidentul mortal din 2 Mai. Limita era de 50 km/h


„La data de 11.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea a 6 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. S-a reținut că, în perioada ianuarie-octombrie 2023, inculpații au deținut, intermediat și comercializat direct droguri de mare risc, cocaină și 3-CMC, cunoscut drept cristal. În după amiaza aceleași zile, unul dintre inculpați a fost oprit, în trafic, asupra sa fiind găsite cantitățile de doua grame cocaină și un gram 3-CMC (droguri de mare risc), deținute în vederea comercializării. Au fost puse în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Timiș, Cluj și Mehedinți, fiind identificate și ridicate cantitățile de 1,05 kilograme cocaină, 1,1 kilograme 3-CMC (cristal), 600 grame canabis, 9 comprimate ecstasy, 2 timbre LSD, sumele de 1275 euro, 601 USD și 9600 lei, 10 telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă. În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite DIICOT.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *