Bărbat luat la bătaie într-un microbuz din Argeș, din cauza aerului condiționat. Șoferul, printre agresori

de | 18.07.2021 19:33 | Actualitate, Home

Un bărbat de 37 de ani a fost bătut sâmbătă de mai multe persoane într-un microbuz care efectua o cursă regulată specială pentru muncitori din Argeș. Conflictul s-a iscat după ce omul i-a cerut șoferului să pornească aerul condiționat.

Incidentul s-a produs în comuna Leordeni, în jurul orei 17.00. Microbuzul transporta muncitorii pe ruta Găești –  Călinești. La un moment dat, un bărbat, pasager în microbuz, s-a luat la ceartă cu șoferul pentru că nu ar fi pornit aerul condiționat. Șoferul i-a spus că aerul funcționează, însă nu face față, din cauza temperaturii ridicate de afară. De aici, s-a iscat o ceartă, iar bărbatul a fost luat la pumni și a primit amenințări. Conducătorul auto este unul dintre agresori.
„Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni, ar fi fost agresat pe fondul unui conflict cu conducătorul mijlocului de transport și cu mai multe persoane, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată specială.
A fost întocmit dosar penal, iar verificările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis Poliția Argeș. Totodată, au fost date patru amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție.

Acest articol este despre: arges,cearta,microbuz,politia,scandal

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus
Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care transporta, cu un motocultor, pe strada Valea Sasului de pe raza municipiului Curtea de Argeș, 0,6 mc de...

Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei
Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, efectuează lucrări de reamenajare la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Victoriei pentru a mări suprafața spațiului verde. Citește și:Simona Bucura-Oprescu: „De pe Dealul Sasului pot fi...

345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș
345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 5,83 (ieri 5,49) -persoane internate la ATI: 23 (ieri 23) -persoane internate...