Bărbat din Ștefănești reținut pentru amenințare și lovire

de | 22.08.2020 13:47 | Actualitate

 

Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au reținut un bărbat de 33 de ani, din Ştefăneşti, după ce ar fi ameninţat pe un alt bărbat cu un cuțit și ar fi rănit o altă persoană care intervenise pentru aplanarea conflictului.

În cursul nopţii de ieri, 21 august a.c., în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi despre o stare conflictuală între doi bărbaţi, constând în aceea că unul dintre aceştia folosind un cuțit pentru a-l ameninţa pe celălalt, iar în această împrejurare un alt bărbat, care a intervenit pentru aplanare, ar fi fost rănit la spate.

Poliţistii au intervenit cu operativitate, identificând cele două persoane implicate în conflict, care au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Piteşti. Al treilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și loviri sau alte violențe. După administrarea probatoriului, în cursul dimineţii, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 33 de ani, din Ştefăneşti, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii