Web Analytics
scris joi, 29.12.2022

Bărbat din Rucăr amendat cu 4.000 lei pentru transport ilegal de lemne

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au desfășurat acțiuni individuale sau împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Bărbat din Rucăr amendat cu 4.000 lei pentru transport ilegal de lemne

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au depistat un bărbat de 41 de ani, din Rucăr, care transporta material lemnos cu un autocamion cu remorcă, pe raza localității de domiciliu, și care a prezentat, pentru control, documente care atestau că transportă cantitatea de 24,93 mc lemn de esență rășinoase.

Citește și Sportivii secției de Lupte de la CSM Pitești au obținut numeroase medalii în anul 2022

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la concordanța dintre cantitatea justificată cu documentele de însoțire a transportului lemnos și cea care se găsea în mijlocul de transport la momentul depistării, cu sprijinul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla, în plus, cantitatea de 7,41 mc de lemn transportați fără documente legale.

Ca urmare a abaterii constatate, a fost aplicată o amendă în valoare de 4.000 de lei, conform Legii 171/2010, cantitatea de 7,41 mc de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Păpușa Rucăr.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...