Web Analytics

Bărbat din Moșoaia băut și fără permis a căzut cu motocicleta în șanț

de | 29.06.2018 11:14 | Actualitate

sant mosoaiaÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 22.600 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 5 permise de conducere şi au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 28 iunie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65B, pe raza localităţii Moşoaia, în urma căruia conducătorul unui moped a fost rănit.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că mopedul a fost condus de Z.C., de 50 de ani, din Moşoaia, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Totodată poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 335 şi 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii