Web Analytics

Bărbat din comuna Căteasca reținut pentru furt

de | 5.09.2017 10:15 | Actualitate

catuse cateascaPolițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

Din cercetări, polițiștii au stabilit, că în noaptea de 20 spre 21 august a.c., O.I.G. de 33 de ani, din comuna Căteasca, județul Argeș, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Crinului, din Pitești, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost recuperat în totalitate, și a fost predat persoanelor vătămate, având o valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 158 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 40.098 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii