Web Analytics
scris marți, 03.04.2018

Bărbat din București, băut la volan în localitatea Valea Mare Pravăț

baut valea mareÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Bărbat din București, băut la volan în localitatea Valea Mare Pravăț

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 130 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 30.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 11 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ l-au depistat pe C.M., de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN 72A, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Distribuie!

0 Comentarii