Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Bărbat din Bascov reținut de polițiști pentru amenințare și lovire

În ziua de 20 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (4 acte materiale) și loviri sau alte violențe.

Bărbat din Bascov reținut de polițiști pentru amenințare și lovire

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 13 iunie, un bărbat de 49 de ani, din Bascov, ar fi amenințat cu acte de violență o femeie, iar în ziua de 15 iunie, acesta ar fi lovit aceeași persoană, în timp ce se aflau pe raza localității de domiciliu, în parcarea unui bloc de locuințe, leziunile suferite de persoana vătămată fiind evaluate din punct de vedere medico-legal.

Citește și Lovitură a DGA Argeș. Grup infracțional destructurat, polițist reținut!

Tot din cercetări s-a stabilit că anterior, în cursul lunii decembrie 2023, cel în cauză ar fi amenințat alte patru persoane cu acte de violență, în împrejurări similare.

În ziua de 20 iunie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită