Bărbat reţinut pentru tentativă de omor după ce şi-a luat concubina pe capotă

de | 9.04.2020 13:46 | Actualitate

În seara zilei de 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de omor calificat, și au reținut un bărbat de 29 de ani, din Călinești.

Din cercetări s-a stabilit că, pe 8 aprilie a.c., după un conflict în familie, bărbatul ar fi acroşat cu intenţie şi ar fi purtat pe capota autoturismului pe o distanţă mai mare de 70 de metri pe concubina sa de 29 de ani, din comuna Domneşti, precum și pe o altă femeie de 50 de ani, din comună care intervenise pentru salvarea persoanei vătămate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești
Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești

Joi, 27 ianuarie, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele: 1.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.270/27.08.2020 privind aprobarea...