Bărbat depistat că a încălcat măsura carantinării. Se plimba fără mască pe străzile Piteștiului

de | 24.11.2021 11:30 | Actualitate

În cursul zilei de 23 noiembrie, a.c., jandarmii argeșeni care se aflau în misiune în municipiul Pitești au depistat un bărbat în vârstă de 26 de ani care trebuia să se afle în carantină la domiciliu, ca urmare a sosirii din Germania.

 


Bărbatul se afla în apropierea Tribunalului Argeș
moment în care le-a atras atenția jandarmilor prin faptulcă nu purta masca de protecție, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că acesta avea dispusă asupra sa măsura carantinării la domiciliu în comuna Lerești.

 


În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru încălcarea măsurii carantinării cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei, în același timp situația a fost comunicată DSP Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Compartimentul informare, relaţii  publice şi cu publicul

Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului Sars-Cov-2.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii