Bărbat decedat într-un apartament din Pitești

de | 10.04.2022 14:48 | Actualitate, Home


ISU Argeș au intervenit, duminică după amiază, pe strada Libertății din municipiul Pitești pentru deblocarea ușii unui apartament în interiorul căruia era posibil să se afle un bărbat care ar putea avea nevoie de ajutor.

La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de descarcerare, o autoscară și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citește și:  Veteran de război din Albeștii de Argeș, premiat de primar pentru împlinirea vârstei de 100 de ani!

Pătrunderea în interiorul apartamentului situat la etajul al patrulea s-a efectuat cu ajutorul autoscării, pe fereastră de la dormitor. În interior a fost identificat un bărbat de 67 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed