Web Analytics
scris marți, 01.08.2023

Bărbat de 32 de ani mort de infarct, tratat cu algocalmin la Spitalul Urziceni

Scandalul de la Spitalul municipal Urziceni este din ce în ce mai mare. După cazul femeii gravide refuzate pentru naștere a urmat un al doilea, și mai grav, pentru că s-a încheiat cu un deces. Este vorba despre moartea tragică a unui bărbat de 32 de ani. Acesta a decedat la câteva ore după ce fusese tratat la Spitalul municipal Urziceni și trimis acasă. Era căsătorit și avea un copil.

Bărbat de 32 de ani mort de infarct, tratat cu algocalmin la Spitalul Urziceni

Citește și: Se reintroduce raportarea cazurilor medicale către minister de două ori pe zi, indiferent de spital


George Alexandru Manolache, de 32 de ani, a murit acasă, la Fierbinți-Târg. Nu a mai fost salvat de Ambulanța solicitată la numărul de urgență 112, potrivit barikada.ro. Echipajul medical de urgență l-a găsit fără viață. Soția bărbatului a declarat că acesta ar fi murit de infarct miocardic, potrivit diagnosticului pus ulterior de medici.

Citește și: Accident în Argeș. Două tiruri și o dubă, implicate


Femeia susține că semnele infarctului ar fi fost neglijate de cadrele medicale care l-au consultat pe soțul său. Tânărul s-a prezentat la Spitalul din Urziceni duminică după-amiază, pe 30 iulie. El a acuzat dureri mari în piept când s-a prezentat la Camera de Gardă – UPU Urziceni. Soția lui susține că acesta ar fi fost consultat de o asistentă medicală și a fost trimis acasă după o electrocardiogramă și un algocalmin administrat de asistentă. I se recomandase să facă o radiografie pulmonară, relatează aceeași publicație.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *