Bărbat cu arsuri de gradul I și II, în urma unui incendiu în comuna Pietroșani

de | 28.11.2017 | Actualitate

pietrosani casaDouă echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în localitatea Pietroșani, sat Retevoiești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale și l-a transportat la spital pe proprietar, de 55 de ani, care prezenta arsuri de gradul I și II la nivelul mâinii drepte și capului.

La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești. Au ars: tavanul din lemn din două camere, tâmplăria, mobilierul, două televizoare și articole textile.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: arges,,arsuri,incendiu,pietrosani

Ultimele articole

Pitești. Decizie privind  organizarea Orășelului Copiilor, în acest an
Pitești. Decizie privind organizarea Orășelului Copiilor, în acest an

Primăria Pitești a hotărât ca în acest an, dar și în anii ce urmează să nu se mai organizeze “Orășelul Copiilor”. Nici anul trecut piteștenii nu au mai avut parte de distracție la Orășelul Copiilor, din cauza vremurilor pandemice. Ultima dată, acesta a fost organizat...

Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României
Sinaxar: Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României

Sfântul Apostol Andrei a fost fratele Sfântului Petru și împreună au fost primii ucenici ai lui Hristos. Dupa Pogorarea Sfantului Duh, prin tragere la sorti, Apostolii au primit teritoriile unde sa predice. Astfel, Sfantul Apostol Andrei va predica in Scytia si Asia...