Web Analytics
scris marți, 23.07.2024

Bărbat cercetat pentru braconaj după ce a intrat cu mașina într-o turmă de mistreți

Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă noapte că, în comuna Crăciuneşti, în apropierea pădurii, un bărbat a lovit cu autoturismul său o turmă de porci mistreţi. „La faţa locului, au fost identificaţi 7 porci mistreţi decedaţi, care, ulterior, au fost lăsaţi în custodia paznicului de vânătoare, fiind transportaţi la D.S.V.S.A Mureş, în vederea efectuării necropsiei”, anunţă duminică IPJ Mureş. Potrivit sursei citate, la locul faptei s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, în vederea efectuării de cercetări specifice conform competenţelor.

Bărbat cercetat pentru braconaj după ce a intrat cu mașina într-o turmă de mistreți

Citește și Vânătorul suspendat pe trei ani din AJVPS Argeş revine cu noi dezvăluri. Ionuţ Popescu, despre colegii din grupa de vânătoare: „Împuşcaseră trei purcei mistreţi şi voiau să declare doar unul”

Cel care a intrat cu mașina în turma de porci mistreți este un bărbat de 36 de ani din localitatea Crăciuneşti. Acesta a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru braconaj. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită