Bărbat bătut și lăsat fără bani pe o stradă din Pitești

de | 12.07.2022 13:38 | Actualitate, Home

În ziua de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un bărbat de 52 de ani, domiciliat în comuna Ulmi, județul Giurgiu.

IPJ Argeș precizează că, din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, cel în cauză ar fi deposedat prin acte de violență pe un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, de o borsetă ce conținea 400 de lei și alte bunuri.

Citește și: Primul laborator de extragere secundară a cocainei din România – descoperit în județul Bihor

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cel în cauză a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *