Web Analytics
scris miercuri, 01.12.2021

Bărbat arestat după ce și-a violat propria fiică

În ziua de 29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de o femeie din aceeași localitate, cu privire la faptul că soțul său, de 38 de ani, din aceeași localitate, ar fi abuzat sexual pe fiica acestora, de 15 ani.

Bărbat arestat după ce și-a violat propria fiică

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citește și Brăduleț. Muncitor strivit de un copac, la locul de muncă

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, și, totodată, ar fi lovit-o în mai multe rânduri.

Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, iar în seara aceleiași zile, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 30 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii