Web Analytics
scris sâmbătă, 20.07.2024

Bărbat arestat, după ce a exploatat prin muncă trei persoane cu probleme de sănătate, încă din anul 2010 

Un bărbat a fost arestat pentru 3o de zile, fiind acuzat de de trafic de persoane şi supunerea la muncă forţată sau obligatorie. Încă din 2010, a obligat trei persoane cu probleme de sănătate să muncească la o fermă din judeţul Iaşi, fără a le plăti, ameninţându-le şi fără a le oferi asistenţa medicală de care aveau nevoie.

Bărbat arestat, după ce a exploatat prin muncă trei persoane cu probleme de sănătate, încă din anul 2010 

Citește și: Miliardarul Puiu Popoviciu, achitat în dosarul Ferma Băneasa

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi supunerea la muncă forţată sau obligatorie”, au transmis, vineri, IGPR şi DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2010, acesta ar fi recrutat trei persoane vătămate majore, cu dizabilităţi şi, prin inducere în eroare cu privire la remuneraţia pe care urma să le-o remită, le-ar fi primit şi adăpostit la o fermă, situată într-o comună, din judeţul Iaşi, unde, prin acte de constrângere fizică şi psihică, le-ar fi exploatat, prin supunere la muncă forţată şi obligatorie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită