Web Analytics

Bărbat acuzat că și-a violat fiica minoră

de | 4.11.2019 16:14 | Actualitate

Un piteștean în vârstă de 50 de ani este bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol asupra fiicei sale în vârstă de 6 ani.  Bărbatul a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș.

„Din cercetări s-a stabilit faptul că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, împotriva voinței ei”, transmite IPJ Argeș. Bărbatul mai are încă doi copii. În perioada în care s-a întâmplat agresiunea, mama copiilor era plecată în județul Prahova, împreună cu copilul cel mic. Aceasta a lipsit de acasă 2-3 săptămâni. Când femeia a revenit în Pitești, fetița i-a spus ce s-a întâmplat. Mama copiilor s-a prezentat imediat la poliție, unde a reclamat fapta. Polițiștii atrag atenția asupra faptului că orice tip de agresiune cu tentă sexuală săvârșită asupra unui minor sau asupra unei persoane fără discernământ este pedepsită aspru și încadrată ca viol.

Bărbatul a fost reținut pe baza de ordonanță pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii