Web Analytics
scris miercuri, 08.03.2023

Bănel Nicoliță, executat silit pentru că nu a plătit factura la curent

Perioada în care avea Bănel Nicoliță câștiga bani mulți din fotbal a trecut, iar problemele financiare își fac  simțită prezența pentru Bănel Nicoliță. Cea mai recentă lovitură primită de fostul mijlocaș al FCSB-ului și echipei naționale a venit din partea Judecătoriei Cornetu. Magistrații au decis ca acesta să fie executat silit pe motiv că nu a plătit factura la curent.

Bănel Nicoliță, executat silit pentru că nu a plătit factura la curent

Citește și: Tarifele de referinţă RCA au crescut cu peste 20% pentru unele categorii

„Admite cererea de valoare redusă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 804,16 de lei reprezentând contravaloare energie electrică, la care se adaugă suma de 157,61 de lei, reprezentând penalități de întârziere contractuale. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie”, se arată în hotărârea judecătorească. Definitivă, întrucât Nicoliță a decis să nu apeleze la căile de atac pe care le avea la dispoziție.

Nicoliță a jucat între 2005 și 2011 la Steaua, înainte să plece în Franța, unde a evoluat la Saint-Etienne și la Nantes. Pentru România, Nicoliță a jucat de 37 de ori.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Teatru parizian la Pitești

Festivalul Internațional al Teatrului de Studio continuă la Pitești. Astăzi, 1 Iunie, la Teatrul...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită