Web Analytics

Băile Felix s-ar putea închide din cauza facturilor uriașe la curent

de | 1.11.2022 07:08 | Actualitate, Home

Băile Felix sunt în pericol de a fi închise. Totul din cauza facturilor mari la energie. Din acest motiv și tarifele pentru sejururile petrecute aici au fost majorate cu 15 -20%. Cinci hoteluri din stațiunea Băile Felix se vor închide în următoarele zile.

„ Hotelurile Internaţional şi Nufărul se vor închide de la 1 noiembrie. Din 21 noiembrie îşi vor opri activitatea şi hotelurile Poieniţa şi Mureşul, iar din 5 decembrie şi Lotus. Nimeni nu se gândeşte că eu nu pot închide încălzirea pe holurile de unde vine omul de la baie, ori să sting becurile în jumătate din hotel ca să plătesc mai puţin. Degeaba am majorat noi tarifele, dacă preţul curentului a urcat de la 0,35 lei pe KWh la 4,7 lei, cât se aude că va fi”, a mai spus directorul, care se teme de faptul că facturile vor creşte la valori imposibil de achitat”, a susținut Florin Serac, directorul celui mai mare operator de profil din Băile Felix.

Citește și: Muzeul Județean Argeș, implicat în organizarea expoziției de fotografie „Armata Română și Casa Regală” din Chișinău

Cu toate acestea, conducerea societății ia în calcul redeschiderea unităților pe 21 decembrie, în pragul sărbătorilor de iarnă. Însă cel mai mare hotel din cadrul acestui lanț de hoteluri va rămâne sub lacăt până în primăvară, din cauza faptului că este prea greu de încălzit, potrivit ebihoreanul.ro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *