Web Analytics

Băieţii de la „Archangels Motor Fest 2021” dau lovitura! Iris cântă la Topoloveni, în septembrie

de | 25.08.2021 14:48 | Cultură, Actualitate

Între 10 și 12 septembrie, motocicliștii, rockerii și tinerii dornici de socializare în aer liber se revăd în Târgul Cârcinov de la Topoloveni, la „Archangels Motor Fest 2021”. Organizatorii, Archangels MC România, au pregătit o paradă moto, două seri de muzică rock, cu gustări și celebrele licori ale arhanghelilor. Vor fi acolo Iris, TROOPER, Cristian Hrubaru, Timpuri Noi, ANTON, C.A.S.H., Acoustic Undercover, Sons of Evil și Vlad Bilous.

Vineri, 10 septembrie, concertele vor începe de la ora 19:00, cu Vlad Bilous, Acoustic Undercover, ANTON, Timpuri Noi. Sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 17:00 va avea loc parada moto, iar de la ora 19:00 vor cânta Sons of Evil, C.A.S.H., TROOPER, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro și live reggae cu Frate Gheorghe. Vineri, la microfon va fi Mihai Pali, iar sâmbătă, Cristian Hrubaru. Prețul unui bilet de vineri până duminică este de 50 lei, iar biletele se achiziționează direct de la fața locului, în limita a 2.500 de locuri.

Citește și Le-a ieşit! ”Poenari Archangels Fest”, succes uriaş încă de la prima ediţie

Vor surprinde evenimentul în imagini Mihail și Adina Oprescu. Sunt puse la dispoziție toalete, zonă corturi, parcare moto și auto, zone pentru mâncare, băuturi și relaxare, iar unități de cazare se găsesc în Topoloveni și în împrejurimi. Organizatorii garantează că există posibilități de participare pentru toți doritorii, chiar și nevaccinați, fără a încălca normele în vigoare. Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și al Primăriei Topoloveni. Jurnalul de Argeș este partener media.
Reamintim că, în 2020, Archangels MC a organizat în Topoloveni singurul festival moto din anul pandemiei, în Romania.

Citește și S-a încheiat a VI-a ediţie a Topoloveni Summer Tour / Peste 600 de bikeri au pedalat pe dealurile din Topoloveni

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii