Web Analytics

Băiatul ciobanului care l-a agresat pe agentul Moise este recidivist: mai are o condamnare pentru lovire şi distrugere

de | 16.06.2017 16:07 | Actualitate

11 Daniel# Dosarul ultrajului de la Berevoeşti
Până la finalizarea anchetei în cele două dosare întocmite după un incident petrecut la Berevoeşti pe 21 mai – unul de ultraj, vizându-l pe crescătorul de oi Victor Nechifor, altul de purtare abuzivă, cu referire la agentul principal Marian Moise – sunt detaliate aspectele decurgând din cele petrecute atunci. Astfel, Victor Nechifor a contestat în instanţă amenda de o mie de lei primită în acea zi din partea poliţiştilor, cerând, prin intermediul unei plângeri contravenţionale, anularea acesteia.

Prezent şi el la locul incidentului după începerea acestuia, fiul lui Nechifor, Victor Daniel, s-a adresat, de asemenea, Judecătoriei Câmpulung pentru a obţine reabilitarea judecătorească după ce, în 2011, a fost condamnat cu suspendare la doi ani de închisoare pentru lovire şi distrugere.
Legat de incidentul de acum trei săptămâni, iată ce a făcut Daniel Nechifor (foto): înarmat cu o bâtă de cioban, acesta a dat cu ea în mașina de poliție și i-a amenințat pe cei doi agenți.
Ancheta în cazul Berevoeşti este coordonată acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, după ce sesizările au fost înaintate procurorilor de la Câmpulung. Un element important în completarea cercetărilor poate fi constituit de stabilirea zilelor de îngrijiri medicale de care au avut nevoie cei implicaţi, fiind vorba de poliţistul Marian Moise şi de soţia lui Victor Nechifor, Angela. După cum ne-au declarat cei implicaţi, certificatele medico-legale vor fi obţinute în această săptămână.

Dosar penal şi pentru Mihăeşti

Şi incidentele produse pe 1 iunie în comuna Mihăeşti, cătunul de rudari Rudeni sunt anchetate de autorităţi, fiind întocmit un dosar penal de ultraj. La începutul acestei luni, între ţigani a intervenit o dispută, iar intervenţia şefului de post şi a unuia dintre adjuncţi a fost tratată de cei implicaţi cu înjurături, pietre, bâte şi ligheane cu apă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii