Web Analytics

Bac-ul de toamnă: elev eliminat la Liceul Sanitar

de | 23.08.2017 12:54 | Actualitate

bacalaureatUn elev din Argeș fost eliminat din sala de examen miercuri, 23 august a.c., în timp ce susținea proba scrisă obligatorie a profilului la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului.

Elevul, dat afară din examen după ce a fost prins copiind, provine din centrul de examen de la Liceul Teoretic «Ion Cantacuzino» din Piteşti.

La proba desfășurată miercuri, a existat și un caz special, un elev cu cerințe educative speciale necesitând subiecte adaptate. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Argeș, la această probă nu au fost utilizate subiecte de rezervă.
La proba scrisă obligatorie a profilului – proba Ec), respectiv Matematică şi Istorie – s-au înscris 724 de absolvenți de liceu, dintre care 182 au absentat la examen.
Probele scrise ale examenului de bacalaureat naţional 2017 se încheie joi, 24 august a.c., cu proba la alegere a profilului şi specializării. La nivel național, 39.435 de absolvenţi de liceu s-au înscris la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Dintre aceştia, 24.690 sunt din promoţia curentă, iar 14.745 din seriile anterioare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii