Web Analytics

Băbana. Minor reținut după ce a furat alimente și băuturi din magazin

de | 6.03.2022 12:13 | Actualitate

În ziua de 04 martie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furtcalificat, și au reținut un minor de 16 ani, din Băbana.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 24 spre 25 februarie a.c., minorul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice.

Citește și: MAI: 2.880 de locuri scoase la concurs pentru admiterea în școlile postliceale

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 04 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința minorului, din Bradu, unde au identificat un bun dintre cele sustrase.

Minorul a fost condus la sediul secției, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *