Web Analytics

Avrămescu a plecat cu ochii în lacrimi din PNL

de | 19.05.2017 11:42 | Politica si Administratie

TiberiuAvramescu

Purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan, a confirmat plecarea din partid a lui Tiberiu Avrămescu, prim-vicepreşedinte la organizaţia Piteşti.


Fost consilier local şi pretendent pentru candidatura la Primăria Piteşti din partea PNL, Tiberiu Avrămescu a decis să se retragă din viaţa politică.
Gelu Tofan a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la sediul partidului, că Avrămescu avea ochii în lacrimi atunci când şi-a depus demisia.
„La ultima şedinţă a Biroului Politic Piteşti, a ţinut în mod special să fie prezent şi să ne anunţe întâi pe noi şi apoi să îşi depună oficial demisia. S-a retras pentru o perioadă de timp, spun eu, poate scurtă, nu ştiu. Motivele sunt personale. Nu ni le-a expus ca să le ştim exact care sunt, dar l-am văzut foarte apăsat şi era chiar cu ochii în lacrimi când şi-a depus demisia. S-a retras din viaţa politică, deocamdată asta e decizia lui. Şi-a depus demisia, după ce ne-a înştiinţat. E o pierdere pentru Biroul Politic Piteşti, într-adevăr. Nu ştiu dacă o să pot să îi suplinesc şi partea lui pe politici publice. Şi eu, cu cumulul de funcţii pe care îl am, mă gândeam să renunţ la Piteşti, dar deocamdată, dacă el s-a retras din viaţa politică, n-o să pot face lucrul ăsta şi o să-mi asum responsabilităţile şi acolo. Bănuiesc că, dacă s-a retras aşa cum spune şi statutul, într-o anumită perioadă de timp vom organiza alegeri pentru un alt prim-vicepreşedinte”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Argeş, Gelu Tofan.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii