Web Analytics
scris marți, 16.08.2022

Avocatul Adrian Cuculis, despre incidentul de la Ziua Marinei: „ÎPS Teodosie este supus unei hărțuiri!”

Scandal fără precedent între Biserică și decidenții politici, după ce organizatorii Zilei Marinei din Portul militar Constanța i-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Apărătorul său, Adrian Cuculis, a afirmat într-o emisiune, la Antena 3, că ÎPS Teodosie este victima unei hărțuiri.

Avocatul Adrian Cuculis, despre incidentul de la Ziua Marinei: „ÎPS Teodosie este supus unei hărțuiri!”

„Eu am certitudinea asta (…) Atâta vreme cât, cel puțin în 3 sau 4 rânduri știu eu că a fost amendat pe nedrept, de altfel, instanțele de judecată au și stabilit lucrul acesta, nu pot să cred că ceea ce s-a întâmplat astăzi acolo, la Constanța, este o pură întâmplare. Sigur că aș fi completat dacă nu se făcea deja completarea aceasta, că oricând se putea înlocui microfonul sau pur și simplu se puteau decala puțin evenimentele.

Citește și: Amenzi mai mari pentru lipsa rovinietei

Nu am înțeles de ce graba asta dintr-o dată, când îl văzuse și pe președintele Iohannis că se uita în spre stânga lui, în momentul în care i s-a tăiat microfonul Înalt Preasfințitului Teodosie. Lucrurile puteau să fie cumva contracarate. Dar nu cred că s-a dorit lucrul acesta. Și da, din punctul meu de vedere, este o hărțuire care a început acum multă vreme și este perpetuată, a fost perpetuată în pandemie și probabil că a fost perpetuată pentru că pe cineva a deranjat, pentru că Înaltpreasfințitul Teodosie făcea și săvârșea sfânta liturghie în fiecare zi, lucru pe care îl face inclusiv acum. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, dar un lucru este cert pentru mine că nu a fost nimic întâmplător”, a afirmat avocatul Adrian Cuculis, în emisiunea Ediția Specială.

Slujba oficiată de Înalt Preasfințitul Teodosie cu ocazia Zilei Marinei a fost întreruptă de organizatori, astăzi, după un decalaj în program.

Citește și: AFM: Unităţile administrativ-teritoriale care doresc să participe în cadrul Programului Iluminat Public îşi pot crea conturile de utilizator în aplicaţia informatică

Mai exact, slujba lui ÎPS Teodosie a fost scurtată forțat, după ce președintele Klaus Iohannis a întârziat câteva minute. În acest context, Arhiepiscopia Tomisului cere explicații oficiale Ministerului Apărării și Administrației Prezidențiale pentru a afla de ce slujba de Ziua Marinei nu a fost dusă la bun sfârșit.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da, Teodosie Şpagoveanu. De asta este ,,primit,, cum este primit. Ptr porecla care a primit o. Un domn cu metehne care se agata de functii fara sa inteleaga ca nu reprezinta un viitor ci un trecut, trecut subru si de trista amintire.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită