Web Analytics
scris marți, 07.11.2023

Avocații lui Ionel Arsene susțin că acesta nu poate fi extrădat din Italia din cauza depresiei de care suferă

Ionel Arsene, fostul șef al Consiliului Județean Neamț, nu poate fi extrădat din Italia, susțin avocații lui. Iar motivul este: ”tulburare depresivă majoră de natură severă. Risc ridicat de suicid dacă cererea de extrădare va fi admisă”.

Avocații lui Ionel Arsene susțin că acesta nu poate fi extrădat din Italia din cauza depresiei de care suferă

Citește și: Un bărbat din Argeș a găsit o grenadă în timp ce săpa fundația pentru o casă


Totodată, avocații spun că Ionel Arsene ”suferă de grave patologii de natură neuropsihiatrică”, fapt constatat de doctor Nicolò Falchi Delitala, neuropsihiatru al Spitalului S. Giovanni din Roma, doctor Roberta Russ, psiholog criminalist din Roma specializat în observarea științifică și tratamentul în circuitele penitenciare .Apărătorii lui Ionel Arsene susțin că acesta ar prezenta un risc ridicat de suicid dacă s-ar întoarce în România.

Citește și: Fiica Elenei Lasconi vrea să intre în politică


Ministerul Justiției a anunțat sâmbătă că fugarul Ionel Arsene, fostul președinte PSD din Neamț condamnat definitiv la închisoare, va fi extrădat din Italia, în vederea executării pedepsei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...