Web Analytics

CURS MOTIVAȚIONAL CU MIRCEA BRAVO LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI!

de | 12.02.2021 12:09 | Cultură, Actualitate

Centrul Cultural Mioveni pregătește pentru luni, 15 februarie, un nou proiect cultural-educativ adresat tinerilor din Mioveni care are ca temă – “Ce înseamnă o carieră în online?”
Astfel, de la ora 13.00, Mircea Bravo unul dintre cei mai în vogă influenceri și comedianți din România le va prezenta tinerilor ce înseamnă o carieră în online.
Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni, iar cei interesați să participe la acest proiect trebuie să lase un mesaj privat către pagina de Facebook a instituției (https://www.facebook.com/centrulculturalmiovenieducativ) cu datele de contact (nume și număr telefon).
Participarea tinerilor este gratuită și se va realiza prin intermediul unei platforme online, iar înscrierile se pot face până duminică, 14 februarie 2021.
Mircea Bravo este una dintre vedetele mediului online de la noi. Are aproape un milion de abonați pe YouTube, iar videoclipurile sale cu „bunica” sunt un adevărat deliciu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Am inteles că un neica nimeni, îmi poate da mie curs motivațional. Asta se deduce din articol.
    Are studii superioare in psihologie, filozofie…acest individ? Are cumva 50-60 de ani, o experiență în domeniu acesta? Si daca da, cu ce rezultate?
    Faceti reclamă la niște nimicuri. Sincer. Mai bn lipsă.