Web Analytics

Avertizare ANM: Meteorologii au anunțat temperaturi ridicate și disconfort termic accentuat

de | 2.07.2020 08:47 | Actualitate

Prognoza meteo pentru astăzi,  aduce vreme caniculară în toată țara și discomfort termic ridicat în regiunile de sid și în Dobrogea. Meteorologii anunță temperature ridicate în majoritatea teritoriului.

În cursul zilei de astăzi prezența unei mase de aer tropical va determina o vreme caniculară în cea mai mare parte a țării, iar disconfortul termic va fi ridicat.

Potrivit ANM, la munte se vor semnala, izolat averse sub fomră de ploaie însoțite de descărcări electrice. Ziua de azi va aduce vreme caniculară în toată țara, în specil în zonele de sud și sub-est, unde disconfortul termic va fi unul accentuat. Indicele de temperature umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Totuși, de această data gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat, în special în regiunile vestice și nord-vestice unde vor fi averse ce vor avea character torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat vijelii și grindină. Pe spații mici se vor putea strange cantități de apă însemnate.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii