Web Analytics

„Avem mare nevoie de stomatologi și ortodonți în Câmpulung!” Apelul la voluntariat al activistului Valeriu Nicolae

de | 21.11.2021 08:57 | Actualitate

Neobositul activist social, Valeriu Nicolae, împreună cu 30 de voluntri ai Fundației Casa Bună, se află din nou, în acet weekend în Argeș, unde muncesc din greu să aducă o rază de soare în viața celor mai năpăstuiți copii din comunitățile de la munte. Ieri, 20 noiembrie, la Pojorâta, Lerești, astăzi, 21 noiembrie la Nucșoara, la Slatina și Zboghițești, voluntarii de la Casa Bună montează computerele obținute prin donații, oferă îmbrăcăminte și fac verificări medicale pentru cei care au nevoie.

Convins fiind că „a face bine” e molipsitor, Valeriu Nicolae lansează un apel pe rețeaua de socializare, apel care îi vizează pe cei care au studiile și disponibilitatea să dea o mână de ajutor: „Avem mare nevoie de stomatologi și ortodonți în Câmpulung!”

Citește și “Casa Bună” din Ferentari face pui în Argeş / Activistul Valeriu Nicolae a cumpărat un teren de 30.000 euro la Nucşoara, pentru construirea unui aşezământ pentru copii

„Noi suntem în Pojorâta. Am fost la instalat computere în Câmpulung și Lerești, iar încă două echipe de IT sunt și în Voinești, și aici. Sunt cinci echipe de voluntari – una pentru părinți, una pentru verificări medicale, una la geci, una la bluze și izmene și una la încălțări și șosete.

Suntem 30 de voluntari cu vârste între 25 și 62 de ani. Mâine facem același lucru la Nucșoara, Zboghițești și Slatina. Sunt multe sute de ore bune de voluntariat care fac posibile toate astea și o mulțime de oameni de toată isprava. Scriu pentru că sunt convins că a face bine e molipsitor și încercăm să molipsim și pe alții.

Pentru că e mare nevoie. Dacă vrem o Românie un pic mai bună, nu din vorbe, ci de adevăratelea, se poate doar dacă fiecare dintre noi încearcă să facă un pic de bine pentru alții.

Avem mare nevoie de stomatologi și ortodonți în Câmpulung!” a postat Valeriu Nicolae pe pagina sa de socializare.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii