Web Analytics
scris luni, 22.08.2022

Avantajele și dezavantajele combinelor frigorifice cu congelator inferior

Puține aparate lucrează mai greu decât frigiderul obișnuit, de zi cu zi. Poate doar o mașină de spălat Arctic. Totuși, să lucrezi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru a păstra alimentele la rece și în siguranță este o sarcină destul de importantă. Deși majoritatea frigiderelor sunt funcționale, noile modele de combină frigorifică Arctic urmăresc să depășească caracteristicile standard și să ofere consumatorilor o serie de opțiuni de înaltă calitate.

Avantajele și dezavantajele combinelor frigorifice cu congelator inferior

O caracteristică comună care crește în popularitate este congelatorul inferior. O combină frigorifică Arctic cu congelator inferior oferă consumatorilor mai multe avantaje față de un model tradițional cu congelator superior sau side-by-side, dar și câteva dezavantaje. Am vrut să discutăm câteva dintre avantajele și dezavantajele acestora pentru a vă oferi o idee mai bună dacă acest stil de combină frigorifică Arctic este cel mai potrivit pentru dvs. și familia dvs.

În primul rând, să ne uităm la unele dintre avantajele frigiderelor care dispun de un congelator în partea de jos.

1. Design care economisește spațiu

Din nefericire, combinațiile de frigider și congelator side-by-side au reputația de a fi mari consumatoare de spațiu. Nu este neobișnuit ca oamenii să se plângă de faptul că au probleme în a potrivi articole mai mari, mai ales într-un congelator înghesuit. Prin comparație, o combină frigorifică Arctic cu congelatorul în partea de jos utilizează spațiul mai puțin utilizat de la subsolul frigiderului dvs. Spre deosebire de congelatoarele superioare, mașina de gheață dintr-un frigider cu congelator inferior rămâne în secțiunea superioară, ceea ce eliberează mai mult spațiu de congelare în partea de jos. Cele mai multe vin și cu o varietate de caracteristici de economisire a spațiului. De la sertarele extensibile până la rafturile reglabile, frigiderele mai noi oferă spațiu personalizabil pentru a permite proprietarilor lor să determine ce funcționează cel mai bine pentru ei.

2. Comoditate

Pentru majoritatea oamenilor, frigiderul este folosit intens zilnic, în timp ce congelatorul este deschis mult mai rar. Prin mutarea congelatorului în partea de jos, porțiunea de frigider ocupă un spațiu mai ușor accesibil. Plasarea alimentelor mai aproape de nivelul ochilor nu înseamnă doar că vor fi mai ușor de atins, ci și că vor fi mai puțin susceptibile de a se pierde într-un colț întunecat din partea de jos a frigiderului. În plus, majoritatea congelatoarelor din partea de jos sunt echipate cu coșuri practice de scos, ceea ce face depozitarea și accesul și mai convenabil. Puteți folosi spațiul mare din congelator pentru articole precum pizza congelată și mese de dimensiuni familiale, iar apoi păstra legumele sau fructele congelate depozitate în sertarul de depozitare rulant din partea de sus. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să rămâneți organizați, dar este și o utilizare mai eficientă a spațiului.

3. Setări variabile ale temperaturii

Avantajele acestui stil mai nou de combină frigorifică nu se opresc nici la congelator. Mai multe modele dispun de un sertar extractibil convenabil direct deasupra congelatorului. Acest sertar poate fi aprovizionat cu gustări sau băuturi consumate frecvent și poate fi setat la o temperatură diferită de cea a părții principale a frigiderului. În esență, acest lucru elimină necesitatea de a avea un frigider separat pentru băuturi. În mod similar, unele modele permit, de asemenea, ca sertarele pentru legume să fie setate la o temperatură diferită de cea a frigiderului principal. Acest lucru ajută la păstrarea produselor proaspete pentru mai mult timp, ajutându-vă să risipiți mai puțină mâncare și să economisiți bani. Acum că știm câteva dintre avantaje, să analizăm câteva dintre dezavantajele frigiderelor care au un congelator în partea de jos.

4. Costul

De departe, cel mai mare dezavantaj al unei combine frigorifice cu congelator în partea de jos este costul. Evident, costul total depinde întotdeauna de mărimea, marca și caracteristicile din cadrul unității, dar, în ansamblu, acest tip de frigider tinde să fie mai scump. În plus, costurile mai mari nu se opresc nici la prețul de achiziție. Multe frigidere cu congelator inferior optează pentru accesul la ușa franceză pentru secțiunea superioară. Din păcate, acest design nu este la fel de eficient din punct de vedere energetic ca alte stiluri. Ca urmare, costul lunar de utilizare poate fi ușor mai mare. Deși aceste costuri vor fi minime, ele se adună atunci când luați în considerare durata de viață generală a frigiderului dvs. mediu.

5. Articole mai grele în partea de jos

Alimentele congelate, cum ar fi carnea de pasăre și vită, pot fi destul de grele. A le avea cuibărite într-un congelator de jos înseamnă mai multe aplecări pentru a ajunge la ele. Acesta este, evident, un lucru care ar trebui să fie un motiv de îngrijorare pentru persoanele în vârstă, deoarece ridicarea acestor articole mai grele poate pune probleme. În plus, dacă dvs. sau cineva din familia dvs. are probleme cu spatele, aplecarea și ridicarea articolelor mai grele poate fi adesea o combinație periculoasă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *