Web Analytics
scris miercuri, 24.11.2021

Avantaj CS Mioveni! Galben-verzii joacă meciul din deplasare cu Rapid pe propriul teren

CS Mioveni joacă în etapa următoare din Liga I cu Rapid. Partida este programată pe terenul giuleștenilor și se va desfășura în cele din urmă chiar la Mioveni, sâmbătă 27 noiembrie, de la ora 20:30.

Avantaj CS Mioveni! Galben-verzii joacă meciul din deplasare cu Rapid pe propriul teren

Rapidul a disputat ultimele două partide de acasă, pe terenul din Mioveni doarece stadionul pe care au început sezonul, Național Arena, a fost indisponibil. Acum, stadionul din București a devenit disponibil, dar cum partida se desfășoară fără spectatori, giuleștenii au considerat faptul că chiria este prea scumpă și cum ei nu beneficiază de aportul fanilor nu se merită a se face acest efort financiar și pot evolua tot pe un teren străin, unde chiria e mai mică.

 

Citeşte şi Jean Vlădoiu: „Ar fi fantastic pentru Piteşti să jucăm finala Cupei”

 

Fiind o situație ciudată, deoarece vor juca tocmai cu echipa care evoluează acasă pe Stadionul Orășenesc, Rapid a dorit schimbarea locației și au vrut să mute meciul la Giurgiu. Nu au putut face asta deoarece trebuiau să semneze un nou contract de închiriere a noii arene până la finalul sezonului așa că vor evolua, acasă, cu CS Mioveni, chiar la Mioveni.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...