Avantaj CS Mioveni! Galben-verzii joacă meciul din deplasare cu Rapid pe propriul teren

de | 24.11.2021 17:39 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni joacă în etapa următoare din Liga I cu Rapid. Partida este programată pe terenul giuleștenilor și se va desfășura în cele din urmă chiar la Mioveni, sâmbătă 27 noiembrie, de la ora 20:30.

Rapidul a disputat ultimele două partide de acasă, pe terenul din Mioveni doarece stadionul pe care au început sezonul, Național Arena, a fost indisponibil. Acum, stadionul din București a devenit disponibil, dar cum partida se desfășoară fără spectatori, giuleștenii au considerat faptul că chiria este prea scumpă și cum ei nu beneficiază de aportul fanilor nu se merită a se face acest efort financiar și pot evolua tot pe un teren străin, unde chiria e mai mică.

 

Citeşte şi Jean Vlădoiu: „Ar fi fantastic pentru Piteşti să jucăm finala Cupei”

 

Fiind o situație ciudată, deoarece vor juca tocmai cu echipa care evoluează acasă pe Stadionul Orășenesc, Rapid a dorit schimbarea locației și au vrut să mute meciul la Giurgiu. Nu au putut face asta deoarece trebuiau să semneze un nou contract de închiriere a noii arene până la finalul sezonului așa că vor evolua, acasă, cu CS Mioveni, chiar la Mioveni.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: cs mioveni,liga I,rapid bucuresti

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...