Web Analytics

Avansări în grad la ISU Argeș. Treceri în rezervă

de | 13.09.2023 16:44 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Printre cele mai emoționante momente care au avut loc miercuri, 13 septembrie, la sediul ISU Argeș, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, au fost cele legate de avansările în grad înainte de termen și de trecerile în rezervă.

Citește și: Sărbătoare la ISU Argeș, de Ziua Pompierilor. „Sunteți oamenii în care populația are un nivel foarte ridicat de încredere”

Potrivit unui comunicat al ISU Argeș, pentru profesionalismul, devotamentul şi curajul de care pompierii au dat dovadă în misiunile pe care le-au desfășurat, au fost avansați în gradul militar următor, după cum urmează:

– de la gradul de maior, la gradul de locotenent colonel, Berevoianu Marius-Octavian; de la gradul de căpitan, la gradul de maior, Chircu Valentin-Lucian; de la gradul de maistru militar clasa a III-a, la gradul de maistru militar clasa a IV-a, Mirică Adrian; de la gradul de plutonier adjutant, la gradul de plutonier adjutant șef, după cum urmează: Constantin Adrian, Cîrneală Ionuț-Cristian, Dumitru Constantin–Mugurel și Dună Marius; de la gradul de plutonier major, la gradul de plutonier adjutant, Stroescu Bogdan-Cristian.

Totodată, a avut loc și citirea ordinului de trecere în rezervă a domnului plutonier adjutant șef Raicu Adrian, unul dintre pompierii argeșeni.

De asemenea, potrivit sursei citate inspectorul-șef a înmânat diplome de apreciere și plachete de onoare foștilor comandanți ai instituției și reprezentanților Instituției Prefectului și Consiliului Județean Argeș.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *