Web Analytics

Autorul accidentului de la Dobrești s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală

de | 16.11.2022 09:23 | Actualitate, Home

Ionuț Enache, cel care pe 1 noiembrie a provocat tragedia de la Dobrești în urma căreia prietenul său Andrei Canangiu de doar 18 ani a murit, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

La solicitarea noastră, IPJ Argeș ne-a transmis:

Citește și: Șoferul implicat în accidentul de la Dobrești e iubitul milionarei din Elveția, Anja Graf

În urma producerii accidentului mortal din data de 01 noiembrie 2022, care a avut loc în localitatea Dobreşti, la nivelul Poliţiei Oraşului Topoloveni, a fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192, alin. 1, din Codul Penal şi vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. 

Citește și:  VIDEO. Ultimul drum al lui Andrei, tânărul mort în accidentul de la Dobrești

Vă reamintim că săptămâna trecută, Ionuț, proaspăt externat de la Spitalul Județean Pitești, a plecat în Elveția cu elicopterul privat al iubitei sale milionare, Anja Graj. Detalii AICI

Citește și: Elvețianca, prezentă la înmormântarea victimei accidentului provocat de iubitul ei, la Dobrești

Pe 1 noiembrie, în timp ce se întorcea de la o petrecere, Ionuț a pierdut controlul volanului mașinii puternice în care se afla. Din cauza vitezei, acesta s-a izbit de un copac, iar apoi a fost proiectat într-un stâlp. În urma impactului, prietenul său, Andrei, cel cu care se afla în mașină, a murit.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole