Web Analytics
scris miercuri, 12.07.2023

Autobuzele vechi din Pitești ies din circulație

De miercuri, 12 iulie, se vor retrage din circulație ultimele 4 autobuze MAZ 103, care au intrat în exploatare în anul 2003, respectiv 2005, și au atins un rulaj de peste 14.779.543 de kilometri. „Măsura răspunde în mod pozitiv solicitărilor cetățenilor municipiului Pitești”, transmite primăria.

Autobuzele vechi din Pitești ies din circulație

În prezent, Publitrans 2000 SA utilizează 130 de autobuze în transportul public local de persoane din Pitești și din celelalte localități în care operează. Dintre acestea, 70 sunt autobuze cu norma de poluare Euro 6, 40 electrice și 20 hibrid. Toate sunt dotate cu instalații de climatizare, podea coborâtă pentru accesul facil al călătorilor, platformă de acces pentru persoanele cu dizabilități și sisteme de siguranță la închiderea și deschiderea ușilor și la plecarea autobuzelor din stații.

Citește și Tânără de 17 ani, biciuită în stația de autobuz de un individ cu cagulă

„Societatea Publitrans 2000 S.A., alături de Primăria Municipiului Pitești, dorește modernizarea transportului local de persoane, astfel încât acesta să devină cât mai atractiv pentru utilizatori și o primă opțiune de mobilitate a călătorilor din municipiul Pitești și din localitățile limitrofe deservite”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *