Web Analytics
scris luni, 10.06.2024

Aurel Costache, noul primar al orașului Mioveni

Aurel Costache, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Mioveni, a câștigat alegerile! Acesta a obținut 47% dintre voturile valabil exprimate, în vreme ce Alin Călinescu, candidatul PNL, a obținut 30% dintre voturile exprimate. PSD va avea și majoritatea în Consiliul Local.

Aurel Costache, noul primar al orașului Mioveni

În cursa pentru Primăria Municipiului Mioveni s-au înscris, la alegerile locale din 2024, cinci candidaţi: Alin-Marian Călinescu, Partidul Naţional Liberal (PNL); Argentina-Elena Culcuș, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR); Aurel Costache, Partidul Social-Democrat (PSD); Roland-Oliver Ștefan, Uniunea Salvați România – Alianța Dreapta Unită; Gheorghe Pufu, PUSL.

Citește și: Primele rezultate pentru Primăria Pitești: Cristian Gentea, un nou mandat

Candidat la Primăria Mioveni, Aurel Costache a votat la una din secţiile de votare de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Mioveni. La ieşirea de la urne, acesta a declarat: ”Am votat pentru locuitorii orașului Mioveni, cu gândul la copiii orașului, la tinerii orașului, la persoanele în vârstă, la cei care trudesc zi de zi în întreprinderi. Am votat pentru o administrație transparentă, o administrație mai bună, mai eficientă. Am votat pentru continuarea proiectelor, pentru normalitate și pentru viitorul orașului Mioveni!”

Aurel Costache este membru al PSD din 1998. Vreme de 14 ani (2006-2020) a fost viceprimar al orașului Mioveni. Acum îi are alături în aceste alegeri și pe viceprimarul Ciprian Țurlea, și pe directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită