Web Analytics
scris sâmbătă, 30.03.2024

Aurel Costache, candidatul PSD pentru Primăria Mioveni

Vineri seara, pe 29 martie, așa cum am anticipat, Aurel Costache, fost viceprimar, a fost desemnat drept candidat al PSD pentru Primăria Mioveni.

Aurel Costache, candidatul PSD pentru Primăria Mioveni

Citește și: Georgel Mădulărea este candidatul PSD la Primăria Câmpulung

Candidatul nostru este recomandat de FAPTE și PROFESIONALISM, având o vastă experiență administrativă și politică. În perioada 2006-2020, domnul Aurel Costache a ocupat funcția de viceprimar al orașului și a contribuit semnificativ la bunăstarea comunității.

Din anul 1998, domnul Aurel Costache este membru al PSD, organizația Mioveni, și se bucură continuu de o imagine impecabilă, fiind astăzi candidatul ideal pentru Primăria Mioveni.

Împreună suntem echipa câștigătoare pentru continuitate și pentru dezvoltarea orașului nostru. Continuăm împreună pentru Mioveni și pentru Argeș! Continuăm împreună pentru oameni! Oamenii pe primul loc!” – este mesajul postat vineri pe pagina de Facebook a PSD Mioveni.

La rându-i, Ion Mînzînă, lider al PSD Argeș și președinte al Consiliului Județean, prezent la învestire, altături de alți demnitari ai partidului, i-a transmis succes în alegeri lui Aurel Costache, spunând, totodată, că acesta „a fost viceprimarul Mioveniului timp de 14 ani, este cunoscut de locuitorii orașului și, mai ales, recunoscut pentru capacitatea sa administrativă.

Alături de echipa PSD de la Mioveni, a avut o contribuție însemnată la dezvoltarea orașului și a contribuit semnificativ la bunăstarea comunității. Este din rândul locuitorilor din Mioveni, este parte din ceea ce înseamnă Mioveniul astăzi și unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Mioveni”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *