Web Analytics
scris joi, 20.06.2024

AUR și-a decis calea în Parlamentul European

Europarlamentarii au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) și vor activa în tabăra Giorgiei Meloni. Mutarea este una importantă, asta pentru că în urma alegerilor europarlamentare PPE sau S&D, cele mai mari grupuri din Parlamentul European, s-ar putea să nu aibă voturile necesare pentru a-și adjudeca funcțiile de conducere din UE. În acest context, europarlamentarii conduși de Giorgia Meloni ar putea juca un rol crucial.

AUR și-a decis calea în Parlamentul European

„Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conseratoare din ECR să asigurăm prosperitate națiunilor europene și să oprim ideea unui suprastat federal european”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Citește și: Florian Coldea, despre dosarul de corupție deschis de DNA: „Hoții, ajutați de alți hoți, strigă hoții!”

Conducerea ECR a aprobat, cu unanimitate de voturi, integrarea europarlamentarilor AUR în grup, urmând să lupte, de la Bruxelles, umăr la umăr pentru interesele europenilor. AUR a trimis în Parlamentul European, ca urmare a votului de la alegerile din 9 iunie, șase apărători ai patriei: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu și A.S. Sturdza Șerban Dimitrie, arată un comunicat AUR.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită