AUR a scos deputat în Argeş cu aproape 140.000 de lei

de | 21.01.2021 13:13 | Actualitate, Politica si Administratie

Veniturile și cheltuielile declarate de AUR pentru campania alegerilor parlamentare de anul trecut s-au cifrat în Argeș la aproape o sută patruzeci de mii de lei. Valoarea acestora a pus filiala argeșeană pe locul trei pe țară, după cea centrală și cea de la Bistrița-Năsăud.
AUR Argeș a raportat Autorității Electorale Permanente venituri proprii obținute în afara perioadei electorale de 47.045 lei, la acestea adăugându-se contribuțiile din campanie provenite de la doi dintre candidații de pe lista pentru Senat. Iuliean Horneț a avut o parte de 79.879,44 lei, iar Magdalena Rodica Sima a contribuit cu 11.000 de lei. Din aceste fonduri s-au realizat cheltuieli în valoare aproape identică, totalul fiind de 137.924,44 lei. Cei mai mulți bani au fost utilizați pentru broșuri, pliante și alte materiale electorale tipărite, fiind vorba de peste 122 de mii de lei, în timp ce pentru promovarea online nu s-a făcut nicio cheltuială. Argeșul este reprezentat în Parlament de un singur candidat al Alianței pentru Unitatea Românilor, deputatul Mircia Chelaru (foto).
C.I.B.

Citește și Generalul Mircea Chelaru, noul deputat AUR Argeş: „Românii ştiu să sancţioneze pe cei care au abandonat ideea de popor”

Citește și PSD a defilat în Argeş şi la parlamentare. PNL a luat un scor jenant

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. … Cum zicea chelu’ / Codrin Stefanescu : ” Daca putem ! “