Web Analytics

Un argeșean arestat în Belgia e acuzat că a furat o remorcă plină cu anvelope

de | 4.01.2023 13:17 | Actualitate, Home

Un tânăr din Argeș este acuzat de furtul unei remorci plină cu cauciucuri, parcată pe DN 65B. Tânărul, arestat acum în Belgia pentru fapte asemănătoare, a fost ajutat de un alt bărbat din Dâmbovița, iar pentru a sustrage remorca, cei doi s-au folosit de un camion neînmatriculat. De menționat că valoarea anvelopelor furate se ridică la 80.000 euro.

Ce transmite IPJ Argeș:

Citește și: Înmatriculările de mașini noi, în creștere, anul trecut

„În ziua de 03 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2022, bărbatul, împreună cu un bărbat de 21 de ani, din Rătești, ar fi sustras o semiremorcă, încărcată cu anvelope, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, parcată pe marginea DN 65 B.
Pentru săvârșirea faptei, bărbații ar fi folosit un autocamion, căruia i-au atașat plăcuțe cu număr de înmatriculare fals, autocamion identificat, ulterior, de către polițiști, pe raza județului Suceava, fără semiremorcă.
În ziua de 03 ianuarie a.c., bărbatul de 37 de ani a fost identificat, pe raza localității Rătești, și a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere.
După administrarea probatoriului, bărbatul, de 37 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Bărbatul de 21 de ani, din Rătești, este cercetat fiind arestat în Belgia, pentru comiterea de fapte similare.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole