Web Analytics

Au suferit atac de panică și intoxicație cu fum în urma unui incendiu la Ungheni

de | 14.09.2017 08:45 | Actualitate

foc magazieÎn ziua de 13 septembrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

 

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Mărăcineni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 500 mp de vegetație uscată și mărăciniș.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Bârla, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bârla. Au ars aproximativ 200 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Ungheni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie. La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Ungheni. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la două persoane care au suferit atac de panică și intoxicație cu fum. Au ars: magazia pe o suprafață de aproximativ 60 mp, circa 1000 kg plante furajere și 10 kg materiale textile.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Costești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la miriște. Au ars aproximativ 5000 mp de miriște.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii