Web Analytics
scris joi, 07.09.2023

Au început înscrierile la „Toamna piteşteană”

Au început înscrierile la festivalul „Toamna piteșteană”. Ediția a XVII-a revine în perioada 12-19 octombrie a acestui an. Primăria Pitești îi invită pe producători și comercianți, prioritate având cei locali, să se înscrie la tradiționalul festival până joi, 14 septembrie 2023, la Primăria Municipiului Pitești (Centrul de Informare pentru Cetățeni, intrarea D) sau prin e-mail: primaria@primariapitesti.ro.
Se comercializează doar fructe și legume de sezon, produse apicole și zaharoase, conserve de sezon, vin, must, produse alimentare tradiționale din carne și lapte, flori și plante medicinale.

Au început înscrierile la „Toamna piteşteană”

Actele necesare pentru înscrierea la „Toamna piteșteană” sunt: cerere ocupare domeniu public – disponibilă pe site-ul instituției, la care se anexează Informarea privind prelucrarea datelor cu caracter personal; copie certificat producător/copie după certificatul de înregistrare; copie după actul de identitate al reprezentantului legal; descrierea detaliată a produselor comercializate. Repartizarea solicitanților se va face în limita locurilor disponibile.
M.S.

Citește și Controale la spitalele din Câmpulung și Costești. Cadre medicale găsite fumând în spital și în curte

Citește și Țara din Europa care interzice ţigările electronice de unică folosinţă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *