Web Analytics
scris sâmbătă, 11.03.2023

Au fost premiați primii campioni ai competiției „Cupa Caroli la înot”, ediția a II-a

Au fost premiați primii 30 de tineri înotători, competitori la grupa de vârstă 9 ani de la Cupa Caroli la înot.

Au fost premiați primii campioni ai competiției „Cupa Caroli la înot”, ediția a II-a

Competiția se desfășoară în acest weekend, la bazinul Costache Negri din Pitești și este organizată de Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, alături de CSM Pitești, cu sprijinul Federației Române de Natație, al Asociațiilor de Pentatlon Modern și al Primăriei Municipiului Pitești.

Concursul constă în 5 tipuri de probe, care se vor desfășura după sistemul seriilor contracronometru. Prima probă a început la ora 09:00.

Administratorul Public al Municipiului Pitești, Lucrețiu Tudor, a oferit campionilor primele medalii și cupe.

”Această ediție a competiției este una internațională, suntem bucuroși că sportivii din Republica Moldova s-au alăturat! Piteștiul este pe harta competițiilor importante pentru tinerii înotători și mulțumim pentru acest fapt și Clubului Sportiv Municipal Pitești!”, a declarat Lucrețiu Tudor.

”Vom oferi mereu suportul administrației locale, alături de cel al mediului de afaceri, într-un parteneriat pentru performanță. Ne-am implicat pentru că avem convingerea că sportul trebuie să primească sprijin constant. Caroli Foods Group onorează Piteștiul cu a doua ediție a Cupei Caroli la înot, în bazinul acoperit Costache Negri. Suntem încrezători că vom vedea și anul acesta rezultate cu care tinerii sportivi, antrenorii și părinții se vor putea mândri!”, a fost mesajul primarului Cristian Gentea.

Citește și A doua ediție „Cupa Caroli” la înot, din bazinul Costache Negri Pitești, a depășit granițele țării

La competiție participă 350 de tineri sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, înscriși în 17 cluburi sportive din România și din Republica Moldova, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Vor fi acordate aproape 200 de medalii din partea Caroli Foods Group și produse din partea Decathlon și Muller.

Anul trecut, Caroli Foods Group a investit într-un balon presostatic la bazinul Costache Negri din Pitești pentru ca astfel de competiții, precum Cupa Caroli, să poată avea loc pe tot parcursul anului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Lecţia de istorie. Electorale

Campaniile electorale căpătau dimensiuni caricaturale, excelentul memorialist Constantin Argetoianu redând ca nimeni altul atmosfera de circ:...

Din ediția tipărită