Web Analytics
scris duminică, 02.06.2024

Au fost găsite trupurile neînsuflețite ale celor două tinere românce înghițite de ape în Italia. Salvatorii încă îl caută pe Cristian

Au fost găsite trupurile celor două fete, luate de ape, în Italia, nu și cel al băiatului. Este vorba despre Bianca Doroş şi Patrizia Cormos. Ele au fost găsite duminică dimineață.

Au fost găsite trupurile neînsuflețite ale celor două tinere românce înghițite de ape în Italia. Salvatorii încă îl caută pe Cristian

Trupurile neînsuflețite a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone după ce, vineri, au fost luaţi de ape sub podul Romano din Orsaria di Premariacco (Udine) au fost găsite.   Este vorba despre Bianca Doroş şi Patrizia Cormos. Ele au fost găsite, duminică dimineaţă, în timpul căutărilor care au fost reluate la prima oră, scrie La Repubblica. Un cadavru a fost deja recuperat, în timp ce operaţiunile sunt încă în curs de desfăşurare pentru celălalt.

Citește și: A murit soția unui cunoscut antrenor de fotbal român. Avea doar 47 de ani

Acestea au fost găsite de pompieri şi de echipele de protecţie civilă. Cadavrele se aflau în zona din aval de mica plajă unde cei trei prieteni au fost luaţi de valuri, de-a lungul malurilor aflate la 700-1.000 de metri distanţă, sub podul Orsaria.

Tinerii au fost identificați de către pompierii și echipele de protecție civilă care îi căutau. Corpurile neînsuflețite recuperate sunt ale celor două fete, Patrizia și Bianca. Salvatorii încă îl caută pe Cristian. Cei trei tineri au ajuns pe jos pe o insulă de pietriş din mijlocul râului, iar apa a crescut rapid şi au rămas blocaţi. O înregistrare video îi arată cum se îmbrăţişează pentru a evita să fie luaţi de vâltoare. Pompierii au încercat să îi salveze aruncându-le o frânghie de sus, pe care tinerii nu au reuşit să o prindă. Apoi au dispărut în apă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită