Web Analytics

Au avut noroc și au plecat neînvinși de la Ploiești: Chindia Târgoviște – FC Argeș 1-1

de | 23.01.2023 19:11 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș și Chindia Târgoviște au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 22-a din SuperLiga, în care gazdele au avut mai multe ocazii, dar au pierdut 2 puncte după o gafă. Chindia a dominat categoric prima repriză și a reușit să marcheze cu câteva minute înainte de pauză. În repriza secundă, FC Argeș a început să echilibreze jocul și a reușit să egaleze, în urma unei gafe uriașe în apărarea Chindiei.

Citește și: Un bărbat a fost somat de ANAF să achite o datorie de 3 lei

Neguț a deschis scorul în finalul primei reprize (min 43), când l-a învins pe Straton cu un șut la colțul lung. Egalarea a venit imediat după pauză (min 55), când Garita a rămas singur cu poarta goală după ce portarul Căbuz a degajat într-un coechipier.

Citește și: A primit cinci facturi la curent, patru dintre ele – simultan

FC Argeș ar fi putut prelua conducerea, în minutul 66, când Căbuz a scos bine șutul din careu al lui Zebic. Piteștenii au scăpat și pe final. Mai întâi, Cooper a trimis puțin pe lângă. Apoi, Neguț a trimis spre vinlcu, dar s-a lovit de zidul Straton, care a respins peste poartă. S-a terminat egal, iar cele două au rămas în jumătatea a doua a clasamentului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Au circumstante atenuante ca nu au meciuri împreună, lipsa omogenitatii etc. Mai grav este ca trebuie sa adune puncte, în ritmul ăsta nu scapă nici de baraj. Dar cel mai grav aspect este reprezentat de lentoarea, nesimțirea și poate neputința cu care au tratat meciul. Parca erau o echipă de old boys.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *