Web Analytics

Au apărut primele imagini cu lucrările pe lotul 3 al drumului expres Craiova-Pitești

de | 5.05.2021 10:17 | Actualitate

Primele imagini din dronă cu debutul lucrărilor pe lotul 3 al drumului expres Craiova-Pitești, între Slatina și localitatea Colonești (limită județul Argeș) au fost publicate de Asociația Pro Infrastructura.

 

„Sperăm să vedem aceeași mobilizare a constructorului UMB pe care o are pe lotul vecin. Prioritară anul acesta trebuie să fie finalizarea nodului prevăzut la intersecția cu DN65 de la Valea Mare pentru a se asigura conexiunea cu secțiunea Balș-Slatina care are șanse reale de a fi dată în circulație la sfârșitul lui 2021 dacă se menține ritmul actual”, comentează într-o postare pe Facebook Asociația Pro Infrastructura, conform HotNews.

Drumul expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.
Licitațiile pentru cele 4 loturi aferente drumului expres Craiova – Pitești au fost lansate încă din iulie 2017, dar nu toate tronsoanele au fost până acum contractate.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii