Web Analytics

Atenție! ANAF avertizează asupra unor mesaje false transmise în numele instituţiei

de | 20.07.2022 20:05 | Economie, Actualitate, Home

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează asupra unor mesaje false transmise în numele instituţiei prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au de achitat impozite către sistemul bugetar din România.

„Atenţie! Din nou, mesaje false în numele ANAF! La sesizarea unor contribuabili, ANAF atenţionează, la nici o lună de la precedentele emailuri ale unor infractori cibernetici, cu privire la mesaje false transmise în numele instituţiei, prin care contribuabilii sunt anunţaţi că au de plătit impozite către sistemul bugetar din România”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a instituţiei.

Citește și: Primăria Mioveni a amenajat 7 puncte de hidratare în oraș

Reprezentanţii Fiscului arată, în context, că aceste e-mailuri nu trebuie deschise, iar, dacă au fost deschise, nu trebuie accesate documentele anexate sau linkurile din conţinut.

„Şi, în niciun caz, să nu transmiteţi bani către conturile menţionate! Reamintim tuturor contribuabililor că ANAF a dezvoltat şi pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, serviciul Spaţiul Privat Virtual, pentru o comunicare securizată cu instituţia”, mai subliniază sursa citată potrivit G4media.ro.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *