Web Analytics
scris joi, 15.02.2024

Atac armat în Kansas, la parada de la Super Bowl

Atac armat în SUA. Mai multe persoane au fost împușcate în Kansas City, Missouri, după o paradă care sărbătorea campionii de la Super Bowl, transmite BBC. Cel puțin 22 de persoane au suferit răni provocate cu arme de foc, iar o femeie, DJ la un post de radio, a murit.

Atac armat în Kansas, la parada de la Super Bowl

Citește și: INML a suspendat efectuarea analizelor toxicologice de droguri pentru că nu mai are echipamentul necesar


Numele victimei este Lisa Lopez-Galvan, potrivit unei postări făcute pe o rețea socială de stația KKFI, la care femeia lucra.Dintre răniți, opt au suferit răni care le-au pus în mod iminent viața în pericol, iar alți șapte au suferit răni grave. Unele dintre victimele împușcate sunt copii, a precizat șeful interimar al Departamentului de pompieri din Kansas City, Ross Grundyson, citat de CNN.

Citește și: Zeci de români au primit bani, cazare și ajutoare în Germania, după ce au mințit că sunt refugiați ucraineni


Poliția a reținut trei persoane iar o înregistrare video care circulă pe internet arată cum un civil l-a neutralizat pe unul dintre atacatori, lovindu-l din spate și deposedându-l de armă. Atacul în masă cu arme de foc din Kansas City este al 154-lea incident de acest fel petrecut în statul Kansas, din 2013 încoace.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *