Web Analytics

Astăzi, în Giulești, Adrian Mutu între două iubiri: FC Argeș și Rapid

de | 6.08.2022 09:38 | Actualitate, Home, Sport

Chiar în ziua în care aniversează 69 de ani de existență, FC Argeș va disputa o nouă partidă în cadrul etapei a patra din Superliga. Diseară, de la ora 21.45, în Giulești, elevii lui Andrei Prepeliță vor juca împotriva formației Rapid București, una dintre contracandidatele la play-off.

Citește și: FC Argeș: În atenția suporterilor argeșeni care vor face deplasarea în Giulești!


Rapid a trecut cu bine de startul incendiar de campionat, 0-1 cu CFR Cluj, 2-0 cu FCSB şi 1-0 cu Universitatea Craiova. La rândul ei, FC Argeş are două victorii acasă, 2-0 cu UTA Arad şi 3-1 cu „U” Cluj, şi o înfrângere în deplasare, 0-4 cu Sepsi. Înaintea acestui meci, Rapid ocupă locul 4, cu 6 puncte, iar FC Argeș se situează pe treapta a 6-a a ierarhiei, tot cu 6 puncte.
Adrian Mutu este elementul comun al celor două echipe, acesta debutând ca jucător în prima ligă a României pentru FC Argeş, pe 15 martie 1997, într-un meci cu Oțelul Galaţi, scor 0-0. A rămas în Trivale până în ianuarie 1999, când a ajuns la Dinamo. Pentru FC Argeş a jucat 47 de meciuri şi a marcat 14 goluri (din care 6 meciuri şi 3 goluri în Cupa UEFA).


Pe 2 martie 2022, Adrian Mutu a fost anunţat ca antrenor al celor de la Rapid. În sezonul trecut, Rapid s-a impus în ambele jocuri cu FC Argeş, 1-0 în deplasare şi 2-0 pe teren propriu.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *