Asociația TIERHILFE HOFFNUNG – Adăpostul de câini Smeura: Sterilizări gratuite pentru câini și pisici la Ștefănești!

de | 27.04.2022 21:38 | Actualitate, Home

Anunț de interes public. Pe data de 6 mai a.c., echipa Asociației TIERHILFE HOFFNUNG – Adăpostul de câini Smeura va desfășura o nouă campanie de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile cu sau fără stăpân din localitate.

Citește și: Asociația TIERHILFE HOFFNUNG – Adăpostul de câini Smeura, o nouă campanie de sterilizări gratuite!

Animalele trebuie să nu fie hrănite în ziua sterilizării, să aibă vârsta minimă 7 luni, să nu aibă lactație (pui mai mici de 2 luni), proprietarul să aibă cartea de identitate pentru declarația de anestezie. Relații suplimentare la 0736715874, de luni-vineri: 08.00-16.00). De menționat faptul că, Asociația TIERHILFE HOFFNUNG – Adăpostul de câini Smeura își rezervă dreptul de a anula orice campanie, de a refuza animale ale căror aparținători nu respectă regulile impuse pentru sterilizare sau animale care prezintă suspiciuni de boală!

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Șeful statului a declarat, marţi, la aniversarea PNL de la Vila Florica, că a rămas acelaşi partid autentic, care nu şi-a abandonat niciodată în cei aproape 150 de ani de existenţă doctrina, crezul sau valorile. Timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa...


Loading RSS Feed